Microneedling

Bij microneedling worden door middel van zeer fijne naaldjes minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Deze gaatjes zorgen voor kleine gangetjes in de huid. Door deze minuscule gaatjes kunnen stoffen beter opgenomen worden in de huid.  De microneedling wordt toegepast bij verschillende huidaandoeningen. Tevens wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, dikker en egaler van kleur.

Microneedling dient als doel voor huidverbetering en littekentherapie. Afhankelijk van het doel van de behandeling kan er door de huidtherapeut gekozen worden voor de juiste tussenstof en de juist diepte van de naaldjes. 

Behandeling

Bij deze behandeling wordt gewerkt met de Dermapen. Met deze Dermapen worden littekens en grove poriën, fijne lijntjes/rimpels verminderd. Met de Dermapen wordt op hoge snelheid kleine gaatjes in de huid gemaakt. Er worden verticale en horizontale bewegingen over de huid gemaakt. Dit kan een beetje prikkend aanvoelen. Verdoving is hier niet nodig. Aangeraden wordt om deze behandeling 7 keer te herhalen om de 6 weken.