Schimmelnagels

Een verdikte, brokkelige of verkleurde nagel is kenmerkend voor een schimmelnagel/kalknagel. Het ziet er niet fraai uit, sommige mensen vinden het onhygiënisch. Dat is een schimmelnagel natuurlijk niet. De aandoening wordt veroorzaakt door een infectie van een huidschimmel. De huidschimmel komt in de huid door besmetting via bijvoorbeeld een badkamer-, sauna- of zwembadvloer of textiel. Een nagelschimmel voelt zich goed in warme vochtige gebieden zoals in (sport-)schoenen. Teennagels zijn daarom vaker aangetast dan de vingernagels.

DermaPrins behandeld kalknagels met de laser. De laser kan zo met de zijn hoge temperatuur de schimmel tot diep in de nagelplaat vernietigen. De GentleMax Pro laser, waarmee wij werken is wetenschappelijk bewezen effectief en veilig.  Middels veel korte pulses wordt de temperatuur van de schimmel opgevoerd. Zo wordt de schimmel vernietigd. De duur van de behandeling verschilt per persoon. Er zijn gemiddeld minimaal vijf behandelingen nodig. De nagel is dan zover uitgegroeid dat het effect goed te zien is. 

Soms is het combineren van behandelingen noodzakelijk. Door de nauwe samenwerking met de artsen is het combineren van verschillende therapieën mogelijk.

Voor

Na