Huidtherapie Plaats

DermaPrins is gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen. Vraag een gratis intakegesprek aan of maak online een afspraak. Voor korte vragen kunt u ook mailen naar info@dermaprins.nl

Welkom bij DermaPrins in omgeving Plaats

Bij DermaPrins bieden wij u huid- en oedeemtherapie op maat. Het intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Op deze manier houden wij het laagdrempelig en krijgt u professioneel en persoonlijk advies.

DermaPrins is gevestigd op twee locaties: Medisch Centrum Garderen en huisartsenpraktijk Doornspijk. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende disciplines van beide huisartspraktijken. Ieder behandelplan wordt op maat samengesteld, waardoor het mogelijk is om in dezelfde praktijk gebruik te maken van verschillende behandelmogelijkheden en kunnen therapie├źn van meerdere disciplines worden gecombineerd.

DermaPrins biedt naast zorg in de praktijk ook zorg aan huis. Hiervoor is een indicatie nodig vanuit de huisarts. Wanneer u pati├źnt bent bij huisartspraktijk Garderen of Doornspijk wordt dit voor u geregeld.

Onze behandelingen