Laserbehandeling

Sinds mei 2021 heeft DermaPrins geïnvesteerd in de Magma laser en deze is dan ook elke dag van de week beschikbaar voor de laserbehandelingen op beide locaties.

De Magma laser beschikt over drie verschillende standen. De eerste stand (808NM Diode Laser) bevorderd het ontharingsproces voor alle huidtypen. De tweede stand (1064NM Diode Nd:YAG) biedt een goede oplossing voor gezichtsbehandelingen en vaatjes. Ten slotte biedt de derde stand (IPL ULTRA SHORT PULSE) een hoge pulsdichtheid om het resultaat van de behandeling te verbeteren. 

De behandeling wordt uitgevoerd door de huidtherapeut en de duur van de verschillende behandelingen wordt in overleg met de huidtherapeut bepaald. Dit verschilt namelijk per oppervlakte en ernst.

De laser kan worden ingezet voor verschillende behandelingen:

Als u op de behandelingen klikt, krijgt u hier meer informatie over. 
 
Actie laserbehandeling DermaPrins

Renaissance

Letterlijk betekent renaissance ‘wedergeboorte’ oftewel wederopbouw. Renaissance is een huid-therapeutische behandeling met een laser en een IPL om de pro-youthing te bevorderen. Deze lasertechniek en de IPL (Intens Pulsed Light) pakken samen de rode huid, fijne lijntjes en pigmentvlekjes aan. Dit zorgt voor een frisse en jeugdige uitstaling van de huid. 

 

 

De laser werkt in de huid en dit zorgt ervoor dat de opperhuid en lederhuid gestimuleerd worden. Hierdoor worden collageen en elastine aangemaakt. Dit zal ervoor zorgen dat de fijne lijntjes, de grove poriën en de algehele huidstructuur worden verbetert. De IPL zorgt ervoor dat de roodheid en de pigmentvlekjes verminderen of verdwijnen. En dit allemaal zonder pijn en downtime.