Vanaf heden werkt DermaPrins samen met SBT Cosmetics.

Als echte pioniers op het gebied van huidregeneratie werken zij al ruim tien jaar vol passie aan een zo vitaal mogelijke huid. Ze baseren zich op wetenschap bewezen pro-youthing, niet op anti-aging.

SBT staat voor Sensitive Biology Therapy en is geschikt voor alle huidcondities. Ook voor de meest gevoelige huiden. Alle producten van SBT bevatten voldoende hoge concentraties werkzame stoffen. De meeste producten hebben een airless verpakking, zodat er zo min mogelijk zuurstof bij het product komt. De werkzaamheid van de ingrediënten blijft zo maximaal. Wij maken voornamelijk gebruik van tubes en flacons met pompsysteem.

De doorbraak van SBT was het moment dat ze een celplasma concentraat ontwikkelden die de biologische eigenschappen en de celvloeistof van de huid kopieert en de cellen aanzet tot productie van jeugdmoleculen. Dit is mogelijk omdat de oplossing niet op water is gebaseerd, zoals bijna alle andere huidverzorging, maar op het unieke cel identieke concentraat.

DermaPrins werkt samen met SBT Cosmetics om de beste producten te kunnen bieden aan onze doelgroep. De producten zijn bewezen effectief en wij bieden graag de meest betrouwbare producten aan om op die manier de positieve gezondheid van de huid te bevorderen. 

Dit gepatenteerde Cell Life Serum® kan uw huid vanuit de celkern regenereren. Voor biologisch gezondere en jonger uitziende huid. Bij SBT Cosmetics zien ze grote kracht in de combinatie van wetenschap en cosmetica. Ze benaderen huidverzorging wetenschappelijk en gebruiken geen marketingpraatjes om u te overtuigen van de kracht van SBT Cosmetics. Wat we samen wel beloven? Dat het CellLife Serum® de eigen huidcellen, de fibroblasten aanzet tot het aanmaken van jeugdmoleculen, vanuit de celkern. Het verhaal is écht, gebaseerd op bewezen resultaten.

Richard Hawkins zei ooit: ‘Wetenschap is de poëzie van de werkelijkheid’. Wij zijn het hier volledig mee eens!

Huidverzorgingsadvies

Wilt u professioneel en persoonlijk huidadvies van een van de huidexperts van SBT Cosmetics? Zij helpen u graag met al uw vragen over uw huid. De huidexperts kunnen u helpen met het adviseren van een persoonlijk en effectief SBT Cosmetics stappenplan. Uw basis voor een zo gezond en mooi mogelijke huid.